KomApp

KomApp – mobiltelefonos alkalmazással a két Komárom együttműködéséért!

A Villa Camarum Polgári Társulás egyik fő célja az, hogy a két Komárom közti együttműködést szorosabbá és eredményesebbé tegye.

Meggyőződésünk, hogy az összefogás, a két város közti „együtt gondolkodás” bővelkedik még tartalékokban. Fontosnak tartjuk, hogy a két város (ami értelmezésünk szerint egy egységes Komáromot tesz ki) kulturális életére, szabadidős programjaira felhívjuk az ittélők figyelmét. Úgy gondoljuk, saját eszközeinkkel kell hozzájárulnunk az információáramlás hatékonyabbá tételéhez – ezzel elősegítve azt, hogy a „két Komárom” közti mozgás élénkebbé váljon.

Civil pályánk során azt tapasztaljuk, hogy az információ gyakran elakad, nem éri el a célközönségét. Ezért a lehető legkézenfekvőbb módon szeretnénk közös virtuális felületre gyűjteni a rendezvények beharangozóit. Egy mobiltelefonos alkalmazás segítségül hívásával, önkénteseink bevonásával, ingyenesen és naprakészen nyújtunk ezentúl tájékoztatást Észak- és Dél-Komárom kulturális és szabadidős rendezvényeiről.

A rendezvényekről természetesen előzetesen szeretnénk tájékoztatni azokat, akik élnek a lehetőséggel és letöltik a KomApp-ot.

Észak- és Dél-Komáromban számos rendezvényre (fesztiválra, koncertre, kiállításra, szabadidős programra, fórumra és előadásra) lehetünk büszkék. A gördülékenyebb információáramlás érdekében hoztuk létre a KomApp nevű mobiltelefonos alkalmazást, mely elérhetővé vált az iOS- és az Android-rendszer internetes áruházában. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, fenntartásáért és a tartalomfejlesztésért az észak-komáromi székhelyű Villa Camarum Polgári Társulás felel.

A KomApp fejlesztői nem adnak teret politikai színezetű tartalmaknak és fizetett hirdetéseknek.

A folyamatosan frissülő applikációnak köszönhetően a saját okos eszközeinkre futnak be az értesítések a két Komárom kulturális és szabadidős rendezvényeiről. Így kedvére csemegézhet mindenki a kínálkozó programok között. Az információ „házhoz jön”.

Az alkalmazás fejlesztői magyarul és szlovákul nyújtanak majd tájékoztatást – az ajánlók az alapinformációkat tartalmazzák majd.

Célunk, hogy a rendezvényszervezőket is érdekeltté tegyük az együttműködésben! A tartalomfejlesztők fenntartják a jogot arra, hogy a beérkezett beharangozókat szerkesszék az applikáció műszaki és tartalmi paramétereinek megfelelően. A rendezvényekről a villa.camarum@gmail.com e-mail-címen várjuk az értesítést!