Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertje

Farkashazi Reka cover scaled

FARKASHÁZI RÉKA és a TINTANYÚL

Társasjáték – lemezbemutató karácsonyi nagykoncert

2022. december 4., 16.00, vasárnap

Egressy Béni Városi Művelődési Központ, Komárom

Farkashazi Reka es a Tintanyul 1

A kétszeres Fonogram-díjas zenekar Társasjáték című lemezbemutatója ezúttal a hagyományos karácsonyi koncertek keretében valósul meg.

Az új album dalai mellett felcsendülnek a kedvenc karácsonyi Tintanyúl-slágerek is, kiderül, hogyan készül a mézeskalács és az is, hogy bennünk van az IGAZI KARÁCSONY.

A zenekar a hazai gyermekvers irodalmat népszerűsítve szórakoztatja, neveli és hangolja zenére a gyerekeket, a jövő zenehallgatóit, családi élményt nyújtva.

A szakma már két alkalommal is az év legjobb hazai gyermekprodukciójának választotta a zenekar albumait, a Bumm, Bumm, Bumm és az Igazi karácsony lemezek is ezzel a címmel büszkélkednek.

2022 őszén jelent meg a zenekar legutóbbi albuma Társasjáték címmel.

A dalok egy része kortárs költők megzenésített verseiből áll, másik része friss mai hangulatú, ámde ugyanúgy nagy gonddal és igényességgel komponált zene és szöveg. A Tintanyúl-dalok szövegeinek szerzői között találjuk Kovács András Ferencet, Finy Petrát, Szabó T. Annát és Csukás Istvánt is.

Családi koncert 0-99 éves korig – a minőségi idő, a tartalmas családi együttlét jegyében!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Főszervező: Villa Camarum Polgári Társulás

Jegyek: https://ticket.mskskomarno.sk/program/farkashazi-reka-es-a-tintanyul/127?fbclid=IwAR3Qp3iLJQv4fHb3BA0xClCdP7tlb7eMVhwEaRfgaJ2cqBTNuIvXfPOpG4I?l=hu